Mijn werk

Even op een rijtje, wat werkervaring van de afgelopen jaren:

De Rijksuniversiteit Groningen: Bij de Rijksuniversiteit Groningen werk ik als communicatieadviseur. Ik adviseer het team Duurzaamheid en HR over interne en externe communicatie, en help ze bekendheid geven aan projecten en evenementen te organiseren. Ook geef ik leiding aan een aantal projecten, zoals CO2 compensatie voor vliegreizen.

Friese Milieu Federatie: Bij de Friese Milieu Federatie werkte ik als projectleider en communicatieadviseur. Ik werkte in grote projecten over windenergie, duurzame en natuur-inclusieve landbouw, of CO2-opslag door vernatting van veengebieden. Daarnaast verzorgde ik de online en offline marketing, bijvoorbeeld website, social media, persberichten, printwerk en DTP-werk.

Coalitie Natuurlijke Klimaatbuffers: De CNK (een samenwerking van acht milieuorganisaties) realiseert natuurgebieden die als klimaatbuffer fungeren, en overlegt hierover op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Mijn taak was het coordineren van alle coalitiepartners en acties, en zorg dragen voor communicatie en promotie.

Public Speaker: Soms wordt ik ingehuurd om voor een groep iets te vertellen. Bijvoorbeeld over communicatie en social media, maar ook over inhoudelijke onderwerpen, bijvoorbeeld over circulaire economie, burgerparticipatie, of overheden en duurzaamheid. Ik scherp mijn skills aan bij Toastmasters Groningen.

Hier zie je me een workshop geven voor D66:

Ca4FviKW0AA2vQm

 

Advertisements