Wat kan ik voor je doen?

Je kunt mij voor verschillende dingen inhuren. Ik geef hier een paar voorbeelden, maar uiteindelijke bepalen we samen waarmee ik jou van dienst kan zijn.

Organiseren, coordineren, projectleiding

Organiseren doe ik graag, ik bedenk graag creatieve nieuwe projecten en ik leef voor het bijhouden van lijsten en projectplanningen. Heb je veel losse acties die coordinatie behoeven, of een fantastisch plan maar geen aanpak? Ik kan je helpen!

 

Marketing- en social media advies

Via social media bereik je exact de juiste doelgroep, en dan ook nog (bijna) gratis! Te mooi om waar te zijn? Ja, misschien een beetje, want zo denken al je concurrenten er ook over. Met als resultaat dat je je doelgroep nog steeds niet bereikt. Hoe wel? Door op de juiste plaats aanwezig te zijn, op de juiste tijd, met een leuke boodschap die aanspreekt. Meer weten over social media, inbound marketing, of andere leuke dingen? Neem dan vooral contact op!

Een paar voorbeelden van mijn werk: voor de Friese Milieufederatie beheer ik een Facebookaccount met ruim 11.000 likes en een eigen verdienmodel, voor de G1000 schreef ik een communicatieplan, en regelmatig wordt ik ingehuurd voor workshops over social media.

 

Spreken, dagvoorzitterschap, workshops

Spreken en op een podium staan doe ik vaak en graag. Of het nou een inspirerend (maar ook grappig) verhaal is over duurzaamheid, of een praktische workshop over personal branding, ik zorg er voor dat je groep geinspireerd naar huis gaat! Wil je eens verder praten? Neem contact op!

 

 

Advertisements